Facebook     Instagram     Twitter 

ccsracing.us


  1. Where are Grids, Lap Times & Results posted at the track?
  2. Where can I get my personal Lap Times?
  3. What should I do if the posted results are wrong?
  4. I have a different transponder not made by Westhold. Can use it during CCS/ASRA races?
  5. I forgot to return my rented transponder! What should I do?
  6. I lost my transponder! Now what?
  7. What should I do if my points are wrong?
  8. How are the Region Overall Points Championships determined?
  9. Do you have race results and points from earlier years?


  1. Where are Grids, Lap Times & Results posted at the track?
    Answer - At most tracks, look in the Tech Inspection area or Registration first. If they are not posted in this section, ask a CCS official for their location.

    Note: Look for your transponder number if you do not see your name on the posted lap times. Scoring may need time to catch up with the paperwork.



  2. Where can I get my personal Lap Times?
    Answer - Since the Scoring room is very busy running races, personal lap times are no longer available by request during the weekend.

    After the weekend, your personal laptimes are available for all events. Our Timing & Scoring page outlines how to obtain yours.



  3. What should I do if the posted results are wrong?
    Answer - There is a window of time (usually 30 minutes) in between the "Posted" time (when they appear on the board) and the time the results become "Final". These times are prominently stamped on the results themselves.

    If you notice the error in that "window of time", talk to the Race Referee who will advise what can be done to resolve the issue. If the results are already final, it may be too late to do anything about it.

    Advice: Check the posted results often!



  4. I have a different transponder not made by Westhold. Can use it during CCS/ASRA races?
    Answer - For Team Challenge - Yes (a MyLaps transponder is required for TC). For CCS and ASRA sprint races the answer is No. Our system will only read Westhold brand transmitters for those series.

    More information about transponders | Buy transponders online



  5. I forgot to return my rented transponder! What should I do?
    Answer - Contact our office for instructions as soon as possible. Rental MyLaps transponders need to be returned immediately to avoid a hefty fine. (You may keep the Westhold Transponder if you choose, since you paid the full purchase price when you rented the unit.)



  6. I lost my transponder! Now what?
    Answer - If you know the Corner/Turn where it was lost, the Safety Crew workers can do a quick search. In this case, ask a CCS Official to radio Race Control who will pass along your request.

    Once the track is "cold", and depending upon the racing facility, you may find your unit by walking the circuit and searching on the side of the race track.

    Otherwise, buy and/or rent another one from Registration to finish out your weekend.



  7. What should I do if my points are wrong?
    Answer - Get in touch with us as soon as possible.



  8. How are the Region Overall Points Championships determined?
    Answer - The method for determining the Overall Points in each Region has evolved over time into what we have today. To keep things fair for all competitors, you can't just buy the title anymore .. you really have to earn it.

    More information is contained in the publication "The Evolution of the Championship Cup Series Overall Points Championship" by Kevin Elliott, CCS/ASRA President & CEO



  9. Do you have race results and points from earlier years?
    Answer - We have posted many on our Archives page. If you can't find what you are looking for, call or email us.


© Championship Cup Series and American SportBike Racing Association, all rights reserved.

CHAMPIONSHIP CUP SERIES
9928 Peregrine Trail
Fort Worth, TX 76108-4194
Phone: 817-246-1127
Fax: 817-246-2977

Privacy Statement | Terms of Use | Copyright Information | Advertising | Contact